• T. Joppen

Sportiefste klassen


Sinds dit schooljaar organiseerde de sportraad het nieuwe project 'Sport beweegt SJT'. Een vernieuwde formule van de klassencompetitie. Dit jaar streden de klassen voor de titel van sportiefste klas van de school. Heel het jaar door werden er sportactiviteiten georganiseerd waarmee leerlingen punten konden verdienen voor hun klas: Atletiekfeest, voet- en basketbaltornooien, tafeltennistornooi, collegecross,.....

Uiteindelijk vielen er twee klassen in de prijzen:

2Lb-MWB (N.Janssen) als 'Sportiefste klas van de eerste graad'

6EMT-LMT-HW (T.Heye) als 'Sportiefste klas van de tweede en derde graad'

Proficiat aan de winnaars en bedankt aan alle leerlingen voor jullie enthousiaste deelname!

T. Proost in naam van de sportraad

#sportiefsteklas

73 keer bekeken