top of page

Italiëreis - dag 4

Na een stevige wandeling komen we aan in Vaticaanstad. We zien van ver de indrukwekkende koepel van de grootste kerk ter wereld opdoemen. Ondanks het vroege uur zien we al een lange rij wachtenden voor een bezoek aan de Sint-Pieterskerk. Het wachten vervliegt snel dankzij enkele spelletjes kaarten, ninja of grappige foto’s nemen. Na een beklimming van 531 treden worden we getrakteerd op een prachtig uitzicht over de stad. Ook binnenin valt onze mond meermaals open van verbazing. Na de middag staan er heel wat gidsbeurten op het programma. Het pantheon, enkele jezuïtenkerken en de piazza navona hebben nu geen geheimen meer voor ons. Met 25 km in de benen, schuiven we graag onze benen onder tafel om te genieten van een heerlijke maaltijd. Nadien krijgen we nog even vrije tijd waarbij we de andere groep van het SJT tegenkomen. Een leuk weerzien!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page