top of page

Italiëreis - dag 5

We sloten onze laatste ochtend in Rome af met een bezoek aan Villa Borghese. Daar zagen we enkele prachtstukken van Bernini en van Caravaggio. De marmeren beelden leken levensecht. Na een verkwikkende bustrip naar Assisi, waarbij de meesten wat slaap inhaalden, bezochten we de San Francesco en Santa Chiara. Na een steile wandeling in stilte zagen we een klein, schattig en sober middeleeuws kerkje, waar we een mooi zicht hadden over het landschap. We daalden de heuvel terug af richting ons hotel waar we een heerlijke Italiaanse maaltijd voorgeschoteld kregen. Onze ‘animatoren’ verrasten de groep met een leuk avondspel dat plaatsvond in het centrum van Assisi. De zoektocht naar het verloren beeldje leverde een lekkere beloning op.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page