top of page

Italiëreis - dag 6

Vandaag rijden we met onze bus richting Toscane. We stoppen 10 km voor San Gimignano en zetten onze tocht te voet verder tussen de velden, olijfboomgaarden en wijnranken. We stappen in de voetsporen van de pelgrims op de via francegena. Onze inspanningen worden beloond met prachtige uitzichten over het weide landschap. In de verte zien we al snel de torens van het schattige stadje San Gimignano opduiken, waar iedereen zich eerst te goed doet aan een lekker en welverdiend middagmaal. Enkelen van onze groep bezoeken de collegiata waar we enkele fresco’s kunnen bewonderden. We sluiten het bezoek aan het middeleeuws stadje af met een heerlijk ijsje in het zonnetje van een van de beste ijssalons ter wereld. Opnieuw de bus in onder straalblauwe hemel richting Firenze. Na een sfeervol avondmaal wordt er gegidst bij het palazzo en de ponte Vecchio.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page