top of page

Er cool uitzien én zichtbaar zijn? Yes, you can!

8 op de 10 jongeren dragen zelden of nooit fluorescerende of reflecterende accessoires op de fiets. Dat heeft wellicht te maken met het feit dat de meeste jongeren liever cool zijn dan zichtbaar. Nochtans bestaan er veel coole en modieuze manieren - zelfs fluohesjes! - om je te laten zien op de weg. En waarop moet je letten als je fietsverlichting en accessoires koopt? Ontdek alle tips & tricks op www.ziemeshinen.be

Om deze campagne van de federale overheidsdienst economie en mobiliteit te ondersteunen werd er vanmorgen door de leerlingen van de leerlingenraad getrakteerd met warme chocomelk en een stukje cake. Alle leerlingen die met de fiets naar school kwamen en hun lichten hadden aangestoken kregen een bonnetje. Hadden ze ook nog een fluovestje aan dan kregen ze er twee!

Deze actie zal in de loop van de maand november nog een keer worden herhaald.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page