top of page

Dag 5 - Italiëreis 6L-6WWB-EW

Na een vroeg ontbijt, trokken we erop uit voor onze laatste voormiddag in het kloppende hart van Italië. We bezochten de Villa Borghese met adembenemende werken van onder andere Bernini en Caravaggio. Na een picknick in de stralende zon in de tuinen van Borghese, namen we de bus naar Assisi. Van de drukte naar de groene rust van Umbrië. Een hele aanpassing, maar daarom niet minder indrukwekkend. Eénmaal aangekomen in Assisi, konden we de prachtige fresco’s in de basiliek van San Francesco bezichtigen en luisteren naar interessante gidsbeurten over de Santa Chiara. We sloten de dag af met een wandeling door het bloeiende landschap van Assisi.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page