Vandaag op SJT

Succes!

Ook de eerste- en tweedejaars zijn nu in proefwerkenstemming. De peters en meters van de RVV wensen hen alvast veel succes!

Microscopie

De eerstejaars ontdekten dierlijke en plantaardige microcellen tijdens de les NW. Zo geraakten ze perfect gefocust, helemaal in de juiste SteMming, voor de proefwerken.

Voetbalwedstrijd afdeling 1 - afdeling 2

Vorige week donderdag was het 'de' match van afdeling 2 tegen 1. Beide ploegen hadden hard getraind en waren er helemaal klaar voor! De eerste kans was voor afdeling 1 en kort daarop volgde de eerste goal van de wedstrijd. Het was 1-0 voor afdeling 1. Na een evenwichtig partijtje kon afdeling 1 nog eens scoren en maakte ze de tweede goal. Een tijdje daarna was het afdeling 2 die een kans kreeg en die ook benutte! De tweede helft was eerst rustig, maar dan kon afdeling 2 met afstandsschoten toch scoren! Het was 2-2. Helemaal op het einde was het toch afdeling 1 die kon doordringen en scoren! Iedereen van afdeling 1 was superblij en genoot nog de hele avond van de overwinning! Joren Kenis (afd

Internaatstrui

De internen konden gisteren hun internaatstrui komen ophalen. Bij het uitdelen van de nieuwe truien zagen we heel wat blije gezichten. Veel internen trokken vanmorgen trots hun nieuwe trui aan!

Sinterklaas

Vandaag werden zowel de leerlingen als de leerkrachten door Sinterklaas verrast. De titularissen en peters en meters van de RVV zorgden voor kleine versnaperingen en aanmoedigende woorden voor de leerlingen. De directie zorgde voor de leerkrachten. Dank aan deze attente Sinterklaas!

Voetbalwedstrijd 4EB-OKAN

Tijdens de middag speelden de leerlingen van de OKAN-klas een vriendschappelijke voetbalwedstrijd tegen 4EB. Proficiat aan de leerlingen van de OKAN-klas, ze wonnen overtuigend.

Badmintontornooi

Jef Suy en Andreas Vandenbussche organiseerden deze week een badmintontornooi op internaat. Een 40-tal internen nam het in een sportieve strijd tegen elkaar op. Louis D'hoore ging met de eerste plaats aan de haal. Alexander Joossens en Lukas D'Hoore vervolledigden het podium.

Film Sinterklaasfeest

Naar goede gewoonte maakten de zesdejaars ook dit jaar weer een film voor het Sinterklaasfeest!

Recente berichten
Zoeken op jaar
Zoeken op tags
Archief