Vandaag op SJT

Welkom op het internaat

Vandaag mochten we 207 internen verwachten. Voor sommige erg spannend, want de eerste keer. Er werden allerlei materialen aangesleurd om de kamertjes gezellig in te richten en de boeken verdwenen in de studiebank. Na de verwelkomingsspeech van de internaatsdirecteur kon iedereen er al wat inkomen tijdens de eerste activiteit. En nu dromen van de eerste schooldag.

Renovatie refter

We zijn volop begonnen met de renovatie van de refters. Het resultaat in de eerste refter is alvast prachtig! Helemaal klaar om op 1 september onze nieuwe eerstejaars van hun boterhammen te laten smullen. Op de eerste twee foto's zie je hoe het eruit zag, het resultaat op de volgende foto's.

Handen uit de mouwen

De voorbije week gingen we met z'n allen aan de slag om de school startklaar te krijgen. Er werd stevig gepoetst, met banken gesleurd, lijsten en naamkaartjes werden afgedrukt, nieuwe bankjes werden geplaatst, de refter werd helemaal gerenoveerd, ... De school is klaar om donderdagavond 208 internen te ontvangen en om op 1 september alle leerlingen een mooie eerste schooldag te bezorgen.

Schola Brevis

Wij zijn er weer vol enthousiasme aan begonnen. Een dag lang vergaderen, ons uitstekende doorlichtingsverslag bespreken, samenkomen in vakwerkgroepen, titularisoverleg, de laatste klusjes, de klassen knus inrichten, ... Het schoolteam is alvast klaar om 720 leerlingen te ontvangen!

Recente berichten
Zoeken op jaar
Zoeken op tags
Archief