Toekomstige leerling

Inschrijven 2020-2021

 

We zwaaien de schoolpoorten open!

Kom een kijkje nemen op school en internaat.

(1) Tijdens de infodagen

     - vrijdag 14/02/2020 van 17 uur tot 20.30 uur

     - zaterdag 15/02/2020 van 10 uur tot 12.30 uur

 

Kom samen met leerlingen en internen de school en het internaat verkennen tijdens een boeiende rondleiding. Neem een kijkje in diverse klas-, vak- of studielokalen. Kennis verwerven en vaardigheden oefenen gebeurt vooral daar. Leerkrachten en studiemeesters vertellen je graag meer. Onze visie en werking lichten we graag toe tijdens een algemene infosessie en dit  op vrijdag om 17.30 uur en om 19 uur en op zaterdag om 10.30 uur.

Toekomstige leerlingen kunnen ondertussen alvast eens proeven van een les wiskunde en Nederlands.

(2) Tijdens de open dag

     - zondag 17/05/2020 van 13 uur tot 18 uur


U bent welkom van 13 uur tot 18 uur. U kan dan niet alleen een boeiende rondleiding krijgen doorheen de school en het internaat. U kan ook op eigen houtje de school en prachtige tuin verkennen. Voor de speurneuzen is er een zoektocht met enkele mooie prijzen. 
Leerlingen en leerkrachten geven graag een woordje uitleg of laten u mee genieten van wetenschap, taal, kunst en sport. Onze visie en werking lichten we graag toe tijdens een algemene infosessie om 15 uur. Ook napraten bij een hapje en drankje kan en dit op onze gezellige feestmarkt.


We verwelkomen die dag ook onze oud-leerlingen. Dikwijls wordt het een blij weerzien met
elkaar en met de leerkrachten.


Natuurlijk kan er ingeschreven worden voor school en internaat.
Van harte welkom !

Mocht u er die dag niet bij kunnen zijn, kan u ook nog inschrijven op vrijdag 5/06 van 16 uur tot 19 uur of na afspraak. Een mail of telefoontje volstaat.

Een impressie van de open dag

Een impressie van de infodagen