top of page

Zorgbeleid

Mogelijkheid tot studie

Informatie verwerken tot kennis en inzicht vraagt veel oefening.  De school biedt hiertoe heel wat ruimte:

 

  • vrije ochtendstudie: van 8.00 tot 8.20 uur.  Je kan hier op een rustige manier je les herhalen. Inschrijven hoeft niet.

 

  • middagstudie: tijdens de middag kan je kiezen tussen een stille studie en een   ‘praat’studie.  Tijdens de stille studie kan je onder toezicht van een leerkracht 2x 25’ in stilte en geconcentreerd aan het werk.  Je hoeft niet vooraf in te schrijven.  Je kan ook terecht in het overleglokaal.  Hier kan je samen met medeleerlingen aan de slag. Handig, zo moet je ’s avonds niet meer afspreken om groepswerken rond te krijgen.

 

  • in het internetlokaal kan je van 12.40 tot 13.20 uur terecht voor computertaken. Onder begeleiding van een leerkracht is er ook gelegenheid om online te werken en te printen. Ook dit lokaal is vrij toegankelijk.  

 

  • avondstudie:  leerlingen die na lestijd op school wensen te studeren, kunnen inschrijven voor de avondstudie (16.20-18.10 uur). Zonder afleiding en onder toezicht van een leerkracht studeren, rendeert zodat je daarna thuis minder tijd aan je studie hoeft te besteden.

bottom of page