top of page

Voetbalwedstrijd afdeling 1 - afdeling 2

Vorige week donderdag was het 'de' match van afdeling 2 tegen 1. Beide ploegen hadden hard getraind en waren er helemaal klaar voor!

De eerste kans was voor afdeling 1 en kort daarop volgde de eerste goal van de wedstrijd. Het was 1-0 voor afdeling 1. Na een evenwichtig partijtje kon afdeling 1 nog eens scoren en maakte ze de tweede goal. Een tijdje daarna was het afdeling 2 die een kans kreeg en die ook benutte!

De tweede helft was eerst rustig, maar dan kon afdeling 2 met afstandsschoten toch scoren! Het was 2-2. Helemaal op het einde was het toch afdeling 1 die kon doordringen en scoren! Iedereen van afdeling 1 was superblij en genoot nog de hele avond van de overwinning!

Joren Kenis (afdeling 1)

Tags:

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page