top of page

Doorlichting

De voorbije week volgden 4 inspecteurs het reilen en zeilen op onze school. Het werd een drukke, maar boeiende week, omdat de schoolwerking door professionals doorgelicht werd. De inspecteurs lieten niets aan het toeval over. Ze spraken met leerkrachten, leerlingen en directie. Ze kwamen op lesbezoek en bestudeerden de notities van leerlingen en de vele toetsen en examens. We ontvingen al een voorlopig rapport dat ons trots en dankbaar stemt. Volgens de doorlichters wordt er kwalitatief sterk en betrokken onderwijs aangeboden. Een pluim voor personeel én leerlingen. Binnen enkele maanden verschijnt het rapport op de website van het Ministerie van Onderwijs. We houden jullie op de hoogte. En natuurlijk werken we samen verder aan de uitdagingen die op ons af komen. Er is immers altijd ruimte om te groeien.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page