top of page

An Ideal Husband

Naar goede gewoonte bereidden onze zesdejaars ook dit jaar een toneelvoorstelling voor. De zesedejaars brengen An Ideal Husband, één van de bekendste sociale komedies van de Ierse schrijver Oscar Wilde. De voorstellingen zijn op:

-Dinsdag 16/5 om 19u30;

-Woensdag 17/5 om 19u30;

-Donderdag 18/05 om 19u30;

-Vrijdag 19/5 om 19u30.

De ticketverkoop gebeurt ook dit jaar volledig online, en wel via http://retoricatoneel2017.wixsite.com/retoricatoneel2017. Vanaf woensdag 26 april kan u daar terecht om uw plaatsen voor één van de voorstellingen te reserveren. Wij hopen alvast dat we u dan zullen mogen verwelkomen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page