top of page

Geslaagde editie van 'music for light'.

Ook dit schooljaar kunnen de leden van de RVV (raad voor verdraagzaamheid) weer terugblikken op een geslaagde editie van 'music for light'. Net als de voorbije schooljaren werd aan de leerkrachten gevraagd om engagementen voor te stellen waarop leerlingen of klasgroepen konden bieden om ervan te kunnen genieten. Ook dit schooljaar werden de meest uiteenlopende voorstellen gedaan, gaande van zelf lasagne maken, een les geschiedenis in de tuin geven, een wijn- en bierdegustatie, het periodiek systeem in cubcakes,... Tijdens de middagonderbreking konden de leerlingen in de gezellige binnentuin

plaatjes aanvragen tegen een vergoeding en werden er ook koffiekoeken en ijsjes verkocht. De opbrengst gaat naar het project 'licht voor de wereld' dat jongeren met een visuele beperking in Afrika een betere toekomst wil bieden.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page