top of page

Een geslaagde, boeiende, ontspannende pedagogische studiedag!

De pedagogische studiedag dit schooljaar stond in het teken van 4 pijlers: ontspanning na een positieve doorlichting, teambuilding, infomoment rond WO 1 en beweging om het denken te bevorderen.

De dag werd ingezet met een lekker ontbijt in de inkomhal van onze school. Daarna werd de busrit naar het Fort van Loncin aangevat. Net zoals dit gebeurt op excursies met leerlingen werd er in de bus informatie over de Eerste Wereldoorlog gegeven en moesten de leerkrachten per vakgroep vragen oplossen in een heuse excursiegids. De winnende vakgroep mocht later in de prijzen delen. Het Fort van Loncin was één van de forten van de fortengordel rondom Luik dat dienst deed in de Eerste Wereldoorlog. Na dit boeiende bezoek werd er gepicknickt in de jeugdherberg van Voeren. De lekkere broodjes en cake waren nog maar net op of de wandelschoenen werden al aangetrokken om een stevige wandeling door het mooie landschap van de Voerstreek te maken.

De dag werd afgesloten met lekker abdijbiertje en een knabbeltje in de mooie en historische site van de Abdij van Herckenrode.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page