top of page

Inleefreis Tanzania

Deze krokusvakantie gingen Leander Huyghe, Helena Van den Heuvel (5de jaar) en Hilde Wouters op inleefreis naar Tanzania. De reis werd georganiseerd door de NGO ‘Licht voor de Wereld’. Door hun deelname aan de reis verbinden deze mensen zich ertoe 2 jaar ambassadeur te zijn voor Licht voor de Wereld op school.

Het werd een indrukwekkende reis met heel wat emoties en ervaringen. Op het programma stond het bezoek aan een school voor slechtzienden in Kilosa, een bezoek aan het CCBRT- hospitaal waar heel wat oogchirurgie gebeurt, een bezoek aan het Mabinte-project waar vrouwen met fistulae gerehabiliteerd worden en veel meer.

Meer info kan u vinden op www.lightfortheworld.be

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page