top of page

Geslaagde infodagen!

Veel belangstelling voor onze infodagen! Het werd ook een blij weerzien met veel oud-leerlingen die nu met hun eigen kinderen een kijkje kwamen nemen. Vooral de rondleidingen door de eigen leerlingen en de vriendelijkheid van de leerkrachten werden bijzonder gesmaakt. Voorts waren de kandidaat-leerlingen en hun ouders onder de indruk van de lichtrijke ruimte binnen, de frisse en gerenoveerde lokalen en het immense park en de vele sportmogelijkheden. Maar ook onze typische collegegeest sprak veel ouders aan. We zijn immers een overzichtelijke school met een duidelijk aanbod met veel aandacht voor kennisoverdracht en kritisch denken, voor culturele ontwikkeling, voor sociale omgang met elkaar en dienstbaarheid voor de wereld.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page