top of page

Personeelsfeest

Vrijdag 9/03 verzamelden een kleine 250 genodigden voor het Sint-Jozeffeest. Onderwijzend personeel samen met het onderhouds- en poetspersoneel van de 4 sjt-scholen en de leden van de raad van bestuur waren uitgenodigd voor een gezellige avond. Via dit feest wil de school al haar medewerkers bedanken voor de grote betrokkenheid tijdens het voorbije schooljaar. Die avond wordt ook altijd een blij weerzien met de collega’s die reeds op pensioen zijn. De gezellige aankleding in de vernieuwde refters, het glaasje cava tijdens de verwelkomingstoespraak waarbij samen het lied “Stand by me” gezongen werd, het genieten van de lekkere viergangenmenu met als toetje nog een gezellig dansfeest met eigen dj’s van het huis… alles droeg bij tot een onvergetelijk feest.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page