top of page

Ontspannende woensdagnamiddag op het internaat.

De internen van B-3 en 4 konden zich de laatste woensdagmiddag voor de paasvakantie nog eens goed uitleven. De studiemeesters hadden de beste activiteit voor op het laatst gereserveerd. Afdeling B mocht samen met mevr. Duré en dhr. Dammen paaskuikentjes maken. Zelfs de meest ongedurige intern toverde een mooi exemplaartje uit een bolletje wol. De internen van 3 en 4 werden gemixt en in 4 ploegen verdeeld voor “the best sjt-games forever” onder leiding van dhr. Proost en Collignon. Meer dan 2 uur werd gestreden om de trofee en de eerste prijs, nl. een pot Nutella en een colaatje, ambrozijn en nectar van veel internen. Aan de titanenstrijd te zien waren deze godenspijs en –drank goed gekozen. Misschien eens een pot Nutella proberen voor de properste kamer?

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page