top of page

De laaste TeD-talk van de schooljaar voerde ons mee naar de sterren en daar nog voorbij…

Op vrijdag 20 april was Michiel Rollier, retorica 2011, als TeD-talker te gast. De zon buiten zorgde voor een zomers weertje, maar binnen in de conferentiezaal werden de talrijke toehoorders getrakteerd op een boeiend verhaal over sterren, de kwantumtheorie, singulariteit, Einstein, Stephen Hawking en zwarte gaten. Niettegenstaande zijn academische opleiding in de theoretische en de kwantumfysica bracht Michiel een boeiend verhaal over zijn zoektocht naar ‘De theorie van Alles’. Hij bewees eens te meer dat wetenschap geen droge aangelegenheid hoeft te zijn. De talrijke vragen achteraf bewezen de grote interesse. Het organiserende TeD-talk-team dat bestaat uit Kato, Esther, Oliver, Helen, Joske en Michiel is er dit jaar weer in geslaagd om heel boeiende sprekers uit te nodigen. Ze zijn al volop bezig met de planning van het 3de TeD-talk jaar.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page