top of page

Derde plaats in Wiskunnend Wiske Wedstrijd (W3)

Op zondag 22 april ging als vervolg op de Wiskunnend Wiske Wedstrijd (W3), de individuele W3 Scholarship Challenge door op de VUB in aanwezigheid van Prof. Ingrid Daubechies. Cindy Verboven (6GWA) behaalde de derde prijs, een studiebeurs ter waarde van 300 euro.

Op de Wiskunde B-dag Vlaanderen, een initiatief van de UAntwerpen, werken leerlingen uit de derde graad secundair in teams een hele dag aan een open wiskundige onderzoeksopdracht. Op het einde van de dag verwerken de teams hun oplossingen tot een samenhangende tekst. Het groepje van Cindy Verboven (6GWA), Jerome Duverger (6WWA) en Anton Hens (6LWA) behoorde tot de best geklasseerde teams en werd uitgenodigd voor de prijsuitreiking op 14 maart 2018.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page