top of page

Griekenland-cultuur-STEMdag

Op de Griekenland/SteM-dag werden de leerlingen van het eerste jaar ondergedompeld in de Griekse cultuur. Met intensief opzoekwerk in onze nagelnieuwe bibliotheek kwamen ze meer te weten over de woeste minotaurus, Socrates en heel wat andere kenmerkende voorwerpen/personen uit de Griekse cultuur. Tussen het naspelen van een Grieks theater en mythes over de Griekse goden leerden de leerlingen van de eerste Latijnse ook de wereld van de programmeertaal van Lego MindStorms beheersen tijdens een stevige SteM-activiteit. Ondertussen ging de eerste Moderne aan de slag met verf en natte kalk om hun eigen fresco te ontwerpen. Op het einde van de dag vormde het Griekse alfabet voor hen geen geheimen meer. Er wordt thuis ongetwijfeld laaiend enthousiast nagepraat over deze fascinerende dag.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page