top of page

Sponsorrun

Alweer veel enthousiaste lopers voor de solidariteitsrun 'Kris Van Gorp', genoemd naar een leerkracht die ooit met deze run startte. Leerlingen lieten zich sponsoren voor een aantal goede doelen en liepen per klas een aantal rondjes. Niettegenstaande de warmte en de aanmoedigingen van de klastitularissen om het rustig aan te doen, liep een aantal leerlingen de rondjes alsof hun leven ervan afhing. Mooi om zoveel inzet en aanmoediging te mogen zien. Overvloedig veel water, de lommerrijke bomen en de ijsjes van de leerlingenraad zorgden voor de nodige verfrissing. Veel dank aan al de deelnemers en de sponsors.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page