top of page

Laatste avond op internaat

De laatste avond van het internaatsjaar is toch altijd een beetje speciaal. Natuurlijk moet er gestudeerd worden, maar de ontspanningsperioden wordt er nog eens extra gesport. En de keuken… die verwent ons nog eens extra met onze lievelingsgerechten. Het leven op internaat is toch zo slecht nog niet !

De 46 internen van één zwaaien hun eerste internaatsjaar vaarwel. Geen heimwee meer, alleen veel eerstejaars die er stilaan achter komen dat ze op het internaat misschien wel de vriend(in) van hun leven gevonden hebben. Het geheim? Zelf vriend(in) voor het leven willen zijn.

De internen van 5-6 krijgen ’s avonds voor de laatste studiesprint nog een “koffiekar” met iets zoets aangeboden. Een beetje psychologische bijstand kan geen kwaad. Bij een kopje koffie worden dan ook steevast heel wat vragen uitgewisseld zodat iedereen klaar is voor het examen van morgen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page