top of page

Afscheid van retorica 2018

In september 2012 zetten ze hier hun eerste onzekere stapjes en eind juni 2018 zwaaiden we onze retorici 2018 op passende wijze uit. Tijdens de viering werd terug geblikt op die 6 jaar college met of zonder internaat. De vele getuigenissen spraken voor zich. Woorden als dankbaarheid, doorzetting, dienstbaarheid, vriendschap… kwamen meer dan eens aan bod. Een koor zong de 6 jaarlieden en de topmuzikanten zorgden voor de passende omkadering. Na de officiële naamafroeping en het overhandigen van het diploma mochten de retorici door de eregalerij naar de binnentuin. Tijdens de receptie werd er nog geklonken op de mooie herinneringen en kregen de bravere oud-leerlingen hun tuchtdossier terug. Veel leerlingen schreven de voorbije jaren mee het sjt-verhaal, sommigen als lid van één of andere werkgroep, velen op een meer onzichtbare manier. We zijn trots op onze oud-leerlingen en hopen dat ze de geest van de school ook in hun verdere leven zullen uitdragen: Vaert wel ende levet scone

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page