top of page

Leerlingen experimenteren met de Sandbox

Vorig jaar bouwden enkele leerlingen van het zesde jaar een 'Augmented Reality Sandbox' in het kader van hun onderzoeksproject. Hiermee wordt het mogelijk om met zand reliëfvormen te creëren waarbij de hoogtezones in kleur op het zand worden geprojecteerd. Deze week was het de beurt aan de eerstejaars om met de Sandbox aan de slag te gaan in de lessen over reliëf. Verschillende reliëfvormen werden gecreëerd om o.a. het hoogtelijnenpatroon te ontdekken. Met behulp van virtuele regenbuien konden de leerlingen ook het effect van reliëf op water zien. De zandbak van vroeger kreeg hiermee een heel nieuwe dimensie.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page