top of page

Moederzorg

De lokalen waar vroeger de paters verbleven, worden sinds geruime tijd nuttig gebruikt door de VZW moederzorg. Bij deze organisatie die door vrijwilligers wordt gerund, kunnen moeders die het financieel minder breed hebben en zijn doorverwezen door het OCMW, de huisarts,... terecht voor kleding, schoenen, speelgoed, kinderbedjes, buggy's voor hun kinderen. Per afdeling zijn er een aantal vrouwen verantwoordelijk en zij sorteren wat er wordt binnengebracht, herstellen het eventueel en ordenen. Op het secretariaat wordt nauwkeurig bijgehouden wie welke spullen heeft mee genomen

zodat de gekregen goederen eerlijk kunnen worden verdeeld.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page