top of page

Pedagogische studiedag 2018-2019

Verleden maandag was het pedagogische studiedag op ons college. Eerst werden leerstrategieën uitgelegd door onderwijswetenschapper, Kristel Vanhoyenweghen. Zij is docent aan de lerarenopleiding en geeft ook nog wiskunde in het secundair onderwijs. Daarna gingen de verschillende vakgroepen aan de slag om deze strategieën te implementeren in hun vakken.

Na een gezamenlijke, zeer verzorgde lunch gingen de vakgroepen aan de slag met de leerplannen voor het eerste jaar, want de onderwijsvernieuwing start op 1 september 2019. De studiemeesters kregen ondertussen een uiteenzetting over opvoeding van jongeren. Ook was er nog een traktatie van drie collega's die dit jaar 'Sarah zullen zien'.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page