top of page

2de SJT-talk: Maurits Swagemakers

Op vrijdag hadden we oud-leerling Maurits Swagemakers (ret. 2003) als gastspreker. Niettegenstaande zijn jonge leeftijd heeft Maurits al heel wat watertjes doorzwommen. Hij behaalde verschilde masterdiploma’s, een MBA aan de prestigieuze Stanforduniversity, leefde maanden in het Amazonewoud, werkte voor een bekende zakenbank in Londen en New York, runde een winkelketen in Zuid-Amerika en is nu terug in Nederland. Op een wijze, Stoïcijnse manier bracht hij tijdens de TeD-talk 4 belangrijke levenslessen. Hij ruilde zijn “bankiersschoenen in voor het samenwerken met mensen”. De vragen achteraf waren het levend bewijs dat de leerlingen zijn levenslessen konden smaken. En Maurits was aangenaam verrast dat leerlingen nog zo geboeid konden luisteren en vragen stellen…

De derde TeD-talk vindt plaats op maandag 25/02 om 19.15 uur. Het wordt een avondspecial met een heel speciale gast die speciaal uit de V.S. komt overgevlogen, nl. Cédric François (ret. 1991), hoofd van een groot farmaceutisch bedrijf in de V.S.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page