top of page

Vernieuwde fitnessruimte

Na 15 jaar was het weer de hoogste tijd om de fitnesszaal te renoveren. Vijftien jaar geleden gaven Siegfried, Nicolas, Nikolas, Maxime... de ruimte een eerste likje verf. In 2019 namen Jef S, Elias D., Jane H., Marie V. en Alice B. het initiatief voor een make-over van de fitnessruimte. Op dinsdag werd de ruimte officieel ingehuldigd met een kleine receptie. Het resultaat mag meer dan gezien worden. Er kropen verschillende uren werk in de realisatie van deze ruimte. De deelnemers zijn alvast enthousiast. Dank aan de deze trekkers voor hun zin voor verantwoordelijkheid: en todo amar y servir in daden.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page