top of page

Leerlingen vierde jaar trekken op bezinning

Van woensdag 6 tot en met vrijdag 8 februari gingen de klassen van het vierde jaar op bezinning. De klas 4G-GL-LB trok met klastititularis Tim Joppen, samen met Roel Jacobs en Simon Viskens op confrontatietocht. Te midden van elkaar en de prachtige natuur bewust nadenken over wat onszelf en de klas bezighoudt en bezielt. Het kan deugddoen, het kan inspirerend werken.

Met een (zware) rugzak vol goede moed trokken we op tocht vanuit de school via Arendonk naar de abdij van Postel. 60 kilometer wandelen in totaal en onderweg tijd maken voor rust en stilte, genietend van de prachtige natuur rondom ons.

Tijdens de bezinning leerden we niet alleen onze klasgenoten beter kennen, maar ook onszelf. Een eigen mening vormen, samenwerken, discussiëren, ons eigen potje koken,… het stond allemaal op het menu.

Een verrijking voor ons allen en voor onze klas in het bijzonder!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page