top of page

Sint-Jozefsfeest

Vandaag vierden we het feest van Sint-Jozef. De leerlingen werden getrakteerd op sociale en culturele activiteiten. We vierden samen eucharistie in het teken van ‘en todo amar y servir’. Iedere klas kreeg een plantje mee dat ze nu mogen verzorgen tot het einde van het schooljaar. ‘s Middags genoten we samen van een sobere maaltijd. Om 12u zouden we starten met de run, maar de regen deed onze plannen veranderen. We hebben samen een grote ronde gelopen. Het enthousiasme was zeker niet minder groot en de creatieve outfits maakten er toch een geslaagde run van. Ondanks een gemiddelde neerslag van 1,88l /m2, liepen we 1,24 km gedurende ongeveer 32 minuten.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page