top of page

Laatste avond op internaat voor de paasvakantie.

De laatste donderdag zijn alleen afdeling B, 3 en 4 nog op internaat. De internen krijgen die avond de kans om het trimester op een andere manier af te sluiten. Geen studie op voorwaarde dat er creatieve activiteiten georganiseerd worden. Heel wat internen nemen deze uitdaging met plezier aan. De avond startte met georganiseerde sport waaronder rugby, dodgeball

en badminton. Na het heerlijke worstenbroodje bekampten de internen van 3 elkaar in een interactieve verkiezingsquiz, meesterlijk voorbereid en professioneel begeleid door Senne B. en Rami K. Voor afdeling 4 hadden Elisabeth V., Linde V. en Anna D. een escaperoom voorbereid (het idee hadden ze van dhr. Janssen geleend). Om 21 uur was het tijd voor het kampvuur met marshmellows en de heerlijke cake die meisjes van 4 gebakken hadden. Het bewijs werd weer geleverd: jongeren kunnen zich best amuseren zonder smartphone.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page