top of page

Examens ... achter de schermen

Intussen zijn alle leerlingen met de examens gestart. We gingen op pad om te kijken hoe de examens beleefd worden voor en achter de schermen.

De leerlingen van de eerste Latijnse legden vandaag hun eerste examen af. Toch wel spannend, maar gelukkig aangemoedigd door een tekst op het bord van hun peters, meters of titularis.

In de lerarenzaal wordt intussen de laatste hand gelegd aan een examen of al duchtig verbeterd.

's Namiddags blijven dagelijks een 100-tal externen studeren op school, ook op woensdagnamiddag. Deze namiddag werden alle studenten getrakteerd op een 'lui' fruitig vieruurtje. 4 studiemeesters schilden, pelden en sneden immers vele kilo's fruit voor het gezonde tussendoortje. Tijdens de pauze wordt er examensport aangeboden. Van dodgeball over jogging, just dance tot een pingpongtornooi, iedereen vindt wel zijn sportieve gading. 's Avonds kunnen de internen van 4-5-6 ervoor kiezen om te studeren in de bib. Achter hun boeken en met af en toe opzoekwerk op de laptop proberen ze de leerstof te verwerken. Om 21u is er nog een koffiekar met een koekje voor de laatste loodjes voor de internen van de hogere jaren.

We wensen alle leerlingen veel succes met hun examens!


Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page