top of page

NIEUW: de bibliotheekraad

Onze school telt al een Leerlingenraad, een Raad voor Verdraagzaamheid, een Milieuraad (Merlijn), een Sportraad en .. en .. en … Aan dat rijke en diverse aanbod mag vanaf dit schooljaar ook de Bibliotheekraad worden toegevoegd. Negen enthousiaste leerlingen uit de derde graad met – vanzelfsprekend – een ruime belangstelling in de wereld van de ‘Schone Letteren’ ondersteunen de werking van de schoolbibliotheek.

Ze houden ’s middags mee toezicht in de bibliotheek, kiezen samen met jongere leerlingen geschikte boeken, denken na over het aankoopbeleid en helpen bij het organiseren van literaire activiteiten. Afgelopen vrijdag stond de ‘Boekenverkoop’ al op het programma, en dat was slechts een voorsmaakje voor de komende activiteiten, gaande van een auteurslezing en een TED-talk tot een heus poëtisch concert rond Valentijn. Initiatieven om in het oog te houden!

Floris Ouwerkerk – Tim Tulfer – Amani Er-Rafay – Maura Kuijpers – Louise Baelde – Maude Houtmeyers – Axelle Vissers – Yara Ahmed - Lore Bauweraerts


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page