top of page

Ondertussen op school...

Lesgeven vanop afstand, een uitdaging voor leerkrachten en leerlingen.

Het was een hele aanpassing de voorbije weken om te komen tot goede lessen voor de leerlingen. Er werden interessante opdrachten uitgedacht, filmpjes gemaakt, teksten bij powerpoints ingesproken, online live sessies gegeven, spreekuren gehouden achter de pc, lessen aan het bord voor een lege klas opgenomen, ... Met de nodige creativiteit wordt het leerproces onderhouden.

Ondertussen steekt het dienstpersoneel op school de handen uit de mouwen: volop herstellingen hier en daar, de grote lenteschoonmaak waarbij zelfs de ramen niet gespaard blijven en groot onderhoud in de tuin waar de studiemeesters graag een handje kwamen toesteken.

De aanleg van het omnisportveld gaat door en de werken konden zelfs vroeger opgestart worden. Op dit moment zijn de landmeters bezig met het terrein op te meten. De renovatie (nieuwe vloer, ander plafond en verlichting) van de Vlaamse zaal is vroeger dan voorzien gestart. De coniferen aan de ring zijn gekapt. Er komt een wal van ongeveer 1 m met mooie begroeiing. Zo ontstaat er een ruimtelijk zicht van de ring naar de tuin.


Comentários


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page