top of page

opening nieuwe 'Bib'

Op donderdag 3 mei werd

om 13 uur de nieuwe bibliotheek feestelijk geopend in aanwezigheid van leerlingen, leerkrachten en directie.

Je vindt er romans, jeugdboeken, naslagwerken of vakliteratuur , tijdschriften, kranten en strips. Wie online op zoek wil naar informatie kan aan de slag met desk- en laptops. We kiezen ervoor deze lees-en leerplek ‘de bib’ te blijven noemen. We leven in een boeiende tijd, maar wat we nu menen te weten en te kennen danken we ook aan onze voorgangers. In die kennistraditie wil de bib ons laten delen. En er is meer: op internet kan je gericht zoeken (handig: je kiest zelf een zoekterm), maar de bib brengt je op ideeën. Je wandelt er rond en je kan er in boeken of tijdschriften heerlijk verdwalen. Een boeiende combinatie dus die voor wie wil een weg kan zijn naar dieper inzicht, kritische reflectie en creatief ‘out of the box’ denken.

We zijn dan ook bijzonder blij met deze aanwinst. U bent van harte welkom om op onze open dag 6 mei tussen13 uur en 17 uur een kijkje te komen nemen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square